Sve kvalifikacione utakmice Zmajeva gledajte na Pink BH

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve kvalifikacione utakmice "Zmajeva" gledajte na Pink BH

Ove jeseni Pink BH predstavlja prenose svih utakmica fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u okviru Lige nacija, novoformiranog renomiranog takmičenja Evropske fudbalske unije.

Osim ovog takmičenja, prenosimo i utakmice BiH i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na Pink BH imate priliku da gledate kompletan četvorogodišnji ciklus Zmajeva i njihov put ka Evru 2020, koji će po prvi put bit održan u 12 gradova, ali i Sp u Kataru 2022. godine, koji ulaže ogromna sredstva kako bi prvenstvo bilo najspektakularnije do sada.

Fudbalska poslastica - Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 gradova, takođe ćete ekskluzivno gledati samo na Pink BH.

Kako će Zmajevi izgledati pod novim selektorom Robertom Prosinečkim? Da li će se Asmir Begović uskoro vratiti u reprezentaciju? Koliko će Edin Džeko postići golova i tako dodatno učvrstiti svoje mesto na listi najboljih strelaca reprezentacije svih vremena?

BiH će nastupiti u Grupi tri Lige B u Ligi nacija, a protivnici će biti reprezentacije Severne Irske i Austrije. Prvu utakmicu Zmajevi igraju kao gosti u Belfastu protiv Severne Irske 8. septembra, a susret počinje u 14 sati, dok će tri dana kasnije, 11. septembra, na Bilinom Polju u Zenici dočekati Austriju. Ta utakmica će početi u 20:45 sati.

"Kompanija United Media, vlasnik prava prenosa za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Soveniju, Crnu Goru i Makedoniju svih nacionalnih timova u takmičenju UEFA Nations League, European Qualifiers to UEFA EURO2020TM, European Qualifiers to 2022 FIFA World CupTM , European Championship UEFA EUR, vrlo je zadovoljna sto će Pink BH televizija emitovati sve utakmice "Zmajeva" za teritoriju Bosne i Hercegovine te tako promovisati vrhunski sportski sadržaj svojim gledaocima", istakla je izvršna direktorika United Media Aleksandra Subotić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.