Sutra se otvaraju tereni na Olimpu

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se otvaraju tereni na Olimpu

Sportski centar “Olimp” na Zvezdari sutra otvara prolećnu sezonu, a rekretaivci će do kraja oktobra moći da koriste brojne besplatne programe ili iznajmljuju terene za tenis, košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal, saopštila je opština Zvezdara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Građani će moći da koriste rukometni, košarkaški i odbojkaški teren besplatno, svakog dana do 16 časova, dok se popodnevni termini rezervišu, pa sat vremena na terenu za odbojku i mini fudbal košta 500 dinara, oni koji igraju košarku moraće da izdvoje 800 dinara, a rukometaši 2.200 dinara.

Sat vremena na teniskim terenima košta 700 do 900 dinara, dok iznajmljivanje šljakstih teniskih terena za celu sezonu, od 1. aprila do 31. oktobra, u prepodnevnim terminima košta 14.000 dinara, a u popdnevnim 18.000 dinara.

Zanimljiva ponuda je paket od devet termina, u koji je uključen i jedan besplatan termin, po ceni od 6. 300 ili 8.100 dinara.

Muškarci će moći besplatno da pohađaju Tai či vežbe do kraja 2011. godine, petkom i ponedeljkom od osam do devet časova.

"Olimp” nudi i treninge joge, utorkom i četvrtkom od 10 do 11 časova, po ceni od 1.000 dinara, aerobik sredom i petkom, od 11 do 12 čsaova za 1.500 dinara, a po istoj ceni biće organizovana i rekreacija za "starije dame”, ponedeljkom, sredom i petkom, ods 9 do 10 časova.

U "Olimpu” rade brojne škole sporta i klubovi, namenjeni prevashodno deci, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu www.scolimp.rs, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoreni tereni na „Olimpu" od sutra na usluzi rekreativcima

Izvor: Studio B, 31.Mar.2011

Otvorene terene u Sportskom centru „Olimp" Beograđani će zvanično moći da koriste od sutra, 1. aprila, najavio je menadžer tog centra Nenad Popović. ..On je za Beoinfo naveo da će ljubitelji košarke, rukometa, tenisa i atletike biti u prilici da tokom narednih meseci uživaju u sportskom kompleksu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.