Sudije sa 158. večitog derbija ostaju bez poslova u inostranstvu?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije sa 158. "večitog" derbija ostaju bez poslova u "inostranstvu"?

Dvojica arbitara iz tima koji je delio pravdu na 158. "večitom" derbiju mogli bi da ostanu bez angažmana na međunarodnoj sceni.

Fudbalski savez Srbije trebalo bi do kraja meseca da dostavi spisak arbitara koji će u narednoj sezoni imati zvanje internacionalaca, a na njemu će izgleda biti i određenih promena.

Pozicije Milorada Mažića i Srđana Jovanovića se ne dovode u pitanje, ali zato preostala trojica možda treba da se zabrinu.

"Žurnal" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << piše kako će Kragujevčanin Bojan Nikolić sigurno biti obrisan sa spiska, ali i da postoje indicije da isti važi i za Danila Grujića i Nenada Đokića.

Potonja dvojica nalaze se u žiži zbog situacije sa 158. "večitog" derbija, a inače su deo Mažićevog sudijskog tima u mečevima najvišeg ranga koji se igraju pod okriljem UEFA.

Ako je verovati glasinama, mesta Danila Grujića i Nenada Đokića mogli bi da zauzmu Novak Simović i Miloš Đorđić.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROMENE U NAJAVI: FSS doneo važnu odluku o sudijama 158. Večitog derbija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018

To se moglo očekivati...Očekuje se da Fudbalski savez Srbije do kraja meseca dostavi UEFA spisak arbitara koji će u narednoj sezoni imati zvanje internacionalaca, a na njemu će doći do značajnih promena...TRESE SE OSTRVO: Arsenal posle DECENIJE ostaje bez jednog od NAJVAŽNIJIH igrača! (FOTO)..VAR...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.