PROMENE U NAJAVI: FSS doneo važnu odluku o sudijama 158. Večitog derbija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U NAJAVI: FSS doneo važnu odluku o sudijama 158. Večitog derbija! (FOTO)

To se moglo očekivati.

Očekuje se da Fudbalski savez Srbije do kraja meseca dostavi UEFA spisak arbitara koji će u narednoj sezoni imati zvanje internacionalaca, a na njemu će doći do značajnih promena.

TRESE SE OSTRVO: Arsenal posle DECENIJE ostaje bez jednog od NAJVAŽNIJIH igrača! (FOTO)

VAR U SUPERLIGI: Klubovi se izjasnili, zna se ko je ZA, a ko PROTIV

VRATIO SE IZ KINE: Mažiću odmah VRUĆ krompir u Nišu, sudije sa derbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na HLAĐENJU (FOTO)

Kada je reč o najboljem srpskom arbitru Miloradu Mažiću i Srđanu Jovanoviću, njihov status ne dolazi u pitanje, ali zato su preostala trojica znatno ugroženi.

Kako prenosi "Žurnal", sa internacionalne liste će sigurno biti obrisan Bojan Nikolić iz Kragujevca, dok slična sudbina čeka i Nišliju Danila Grujića, odnosno, Nenada Đokića iz Užica, arbitara koji su sudili poslednji 158. Večiti derbi.

Upravo se njih dvojica nalaze se u centru fudbalskih zbivanja, zbog odluke da priznaju gol Ričmonda Boaćija, a godinama su deo Mažićevog sudijskog tima u mečevima pod okriljem UEFA.

Kako priča kruži, na mesto Grujića i Đokića, doći će Novak Simović iz Lovćenca i Beograđanin Miloš Đorđić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.