Sudar hrabrih

Izvor: RTS, 22.Nov.2011, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar hrabrih

Za Ocelul i Bazel možda ne može da se kaže da igraju vrhunski i atraktivan fudbal, ali ako se nešto ovim timovima može priznati, to je njihova hrabrost. Obe ekipe su se sjajno suprotstavila moćnijim protivnicima u grupi, a u njihovom međusobnom duelu još jednom će dokazati da nisu zalutali u elitu. Promene rezultata pratite na Internet portalu RTS-a.

Ekipa Ocelula je jedna od onih ekipa koje još nisu uknjižile bodove u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligi šampiona, ali je svojim igrama do sada zaslužila i više od boda.

Simpatična rumunska ekipa pošteno je namučila moćni Mančester Junajted, a malo sreće i mnogo iskustva, falilo je Rumunima da u prošlom kolu naprav veliko iznenađenje.

Poslednju šansu da takmičenje ne završe sa nulom Ocelul će imati na svom terenu gde im u goste dolazi čvrsta ekipa Bazela.

Ako je Ocelul igrao htrabro i nije imao sreće, za Bazel se može reći da im se hrabra igra itekako isplatila.

Švajcarci su bili na pragu velikog preokreta na Old trafordu kada su poveli posle dva gola zaostatka, ali Junajted im se tada u poslednjem trenutku izvukao.  

Bazel je ponovo iznenadio na gostovanju protiv Benfike izvukavši još jedan bod, koji ih je ostavio u trci čak za jedno od prva dva mesta.

Ukoliko izabranici Hajka Vogela pokažu igru kakvu su prikazali na gostovanjima protiv Junajteda i Benfike, tri boda ne bi trebala da dođu u pitanje.

U prilog švajcarskoj ekipi ide i sjajna forma u domaćem prvenstvu gde imaju šest uzastopnih pobeda.

Sa druge strane Ocelul igra mnogo slabije nego prošle godine u domaćem šampionatu, i zauzima tek šesto mesto.

Dobra stvar za rumunsku ekipu je zdravstveni bilten. U timu nema povređenih pa će Ocelul jurišati na Bazel u punoj snazi.

Ni Bazel u posldnje vreme nije imao problema sa povredama, ali u ekipi neće biti igrača koji su duže vreme van stroja. Trener Hajko Vogel neće moći da računa na Stokija, Japija i Vozera koji se i dalje oporavljaju od povreda.

Utakmica počinje u 20.45 a promene rezultata pratite na Internet portalu Radio-televizije Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.