Suarez kritikovao britanske navijače zbog zviždanja himni Urugvaja

Izvor: Blic, 03.Avg.2012, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez kritikovao britanske navijače zbog zviždanja himni Urugvaja

Napadač fudbalske reprezentacije Urugvaja Luis Suarez kritikovao je britanske navijače, jer su zviždali himni njegove zemlje na Olimpijskim igrama u Londonu.

Britanci su se plasirali u četvrtfinale olimpijskog turnira, pošto su u Kardifu pobedila Urugvaj sa 1:0 golom Danijela Staridža u finišu prvog poluvremena.

Opširnije na našem specijalu Olimpijske igre 2012
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suarez: Britanci, sram vas bilo

Izvor: Kurir, 03.Avg.2012

Fudbaler Liverpula Luis Suarez ljut na navijače koji su u Kardifu na meču Urugvaja i Engleske zviždali himni njegove zemlje..Ljut...Urugvajski fudbaler Luis Suarez ogorčen je na britanske navijače zato što su himnu njegove zemlje ispratili zvižducima. Ekipa Urugvaja, čiji je Suarez napadač,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.