Stojke čeka Rajkovića u finalu izraelskog Kupa

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke čeka Rajkovića u finalu izraelskog Kupa

Fudbaleri Makabija iz Haife plasirali su se u finale izraelskog Kupa pošto su u prvom polufinalu savladali aktuelnog lidera izraelskog šampionata, ekipu Hapoel Ber Ševe.

Makabi Haifa plasirala se u finale izraelskog Kupa pobedom nad liderom šampionata Hapoel Ber Ševom rezultatom 3:1 (2:0) u meču koji je odigran na stadionu u Haifi.

Fudbalski savez Izraela doneo je odluku da završnica nacionalnog Kupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što će reći polufinalne i finalne utakmice, budu odigrana u Haifi, pa je Makabi večeras imao prednost domaćeg terena.

Ekipa našeg Vladimira Stojkovića trasirala je put ka finalu golovima Glinora Pleta u 29. i 32. minutu, pa je Atarov gol na deset minuta pre kraja susreta samo potvrdio trijumf Haife.

Počasni pogodak za lidera izraelskog šampionata postigao je Antoni Nvakaeme u 87. minutu susreta, ali je on bio dovoljan tek da se ublaži poraz u polufinalu nacionalnog Kupa.

Ukoliko Makabi iz Tel Aviva savlada Sahnin u drugom polufinalnom meču koji je na programu u četvrtak, u finalu izraelskog Kupa gledaćemo okršaj srpskih golmana Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.