Stogle slike, na Čukinom brdu veleslalom umesto fudbala? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stogle slike, na Čukinom "brdu" veleslalom umesto fudbala? (foto)

Na Banovom brdu rade punom parom, evo kakva je trenutna situacija.

Fudbalski klub Čukarički čini sve što može da očisti snežni prekrivač sa terena i pripremi ga za derbi sa Crvenom zvezdom.

Meč je juče odložen zbog snežnih padavina, a fotografije koje ovoga jutra stižu sa Banovog brda ne deluju obećavajuće.

Očigledno je da se na terenu nalazi velika količina snega i da će biti teško ukloniti ga do 15 časova. Uz to treba uzeti u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i stanje podloge nakon što sneg bude uklonjen, pa deluje da smo bliži tome da utakmica ne bude odigrana ni danas.

Pet mečeva 21. kola Super lige koji su bili zakazani za subotu odloženi su za danas, a trebalo bi da se igra i u Kruševcu.

Šta će se desiti ukoliko ni danas ne bude uslova da se utakmice igraju mogli ste da pročitate OVDE!

-

Foto: FK Crvena zvezda
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FOTO: Evo kako trenutno izgleda stadion Čukaričkog...

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2018

Da li će se derbi meč 21. kola Superlige igrati danas ili neće? Dilema i dalje postoji. Prvi čovek Zajednice superligaša Vladimir Bulatović kazao je da je na Banovom brdu kao na Kopaniku, a sada imamo prilike da se u to i uverimo kroz ove fotografije.  Na terenu su radnici koji čiste sneg, međutim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.