Sterlinga savladale emocije pa napao Gomesa – izbačen iz reprezentacije Engleske

Izvor: OkRadio.rs, 12.Nov.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterlinga "savladale emocije" pa napao Gomesa – izbačen iz reprezentacije Engleske

Napadač Mančester Sitija Rahim Sterling odstranjen je iz reprezentacije Engleske zbog napada na saigrača Džoa Gomesa, potvrdio je Fudbalski savez Engleske (FA). Sterling je u trening kampu nacionalnog tima fizički nasrnuo na Gomeza dva dana posle poraza Sitija u Liverpulu (3:1), gde su se baš njih dvojica sukobili na terenu u finišu utakmice.   Selektor Geret Sautgejt izjavio je da klupski rivalitet ne sme da bude iznad interesa "Tri lava".   "Jedan od najvećih izazova za nas je bio baš da osvojimo rivalitet u klubovima sa reprezentacijom. Nažalost, emocije su još uvek sveže. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Crnu Goru", rekao je Sautgejt.   Nakon...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STERLING NAPRAVIO OŽILJKE NA GOMEZOVOM LICU: Pogledajte kako izgleda fudbaler Liverpula posle tuče sa napadačem Mančester sitija (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Nov.2019

Sukob Rahima Sterlinga i Džoa Gomeza, posle kog je napadač Mančester sitija izbačen iz reprezentacije Engleske, uzdrmao je "kolevku fudbala".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.