Sterlinga "savladale emocije" pa napao Gomesa – izbačen iz reprezentacije Engleske

Svetski sport - Utorak 12.11.2019 - 13:02

Napadač Mančester Sitija Rahim Sterling odstranjen je iz reprezentacije Engleske zbog napada na saigrača Džoa Gomesa, potvrdio je Fudbalski savez Engleske (FA).

Nadjačale ga emocije FOTO: Getty Images Nadjačale ga emocije FOTO: Getty Images
Sterling je u trening kampu nacionalnog tima fizički nasrnuo na Gomeza dva dana posle poraza Sitija u Liverpulu (3:1), gde su se baš njih dvojica sukobili na terenu u finišu utakmice.
 
Selektor Geret Sautgejt izjavio je da klupski rivalitet ne sme da bude iznad interesa "Tri lava".
 
"Jedan od najvećih izazova za nas je bio baš da osvojimo rivalitet u klubovima sa reprezentacijom. Nažalost, emocije su još uvek sveže. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Crnu Goru", rekao je Sautgejt.
 
Nakon incidenta oglasio se i Sterling na svom Instagram profilu porucivši da nikada nije bio sklon incidentima, ali da su ga sada nadjačale emocije.
 
"Džo i ja smo razmenili neke reči i moramo da nastavimo dalje. Poznato je koliko emocija ima u sportu i moram da priznam da su me savladale. Mi smo dobri i obojica razumemo da za pet ili 10 sekundi sve može da se desi. Moramo napred, a ne da prave težu stvar nego što je sada", napisao je Sterling.
 
Engleska u četvrtak dočekuje Englesku u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.
 
Ostaje pitanje da li će zvezda Sitija biti u sastavu za put u Prištinu i meč sa tzv. Kosovom u poslednjoj utakmici kvalifikacija za EURO.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: