Srpski arbitri na meču Škotska – Republika Irska

Izvor: UživoFudbal.com, 11.Nov.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski arbitri na meču Škotska – Republika Irska

Naše fudbalske sudije deliće pravdu na meču Škotska – Republika. UEFA je delegirala Milorada Mažića za glavnog sudiju, dok će pomoćnici biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija je Dejan Petrović, a iza golova će biti Danilo Grujuć i Dejan Filipović. Meč između Škotske i Republike Irske igra se 14. novembra na Seltik parku u Glazgovu, u okviru grupe D kvalifikacija za EURO 2016, sa početkom u 20:45. >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com <<  Milorad Mažić je u kvalifikacijama za EURO 2016 sudio duel u grupi H između Norveške i Italije, dok je u Ligi šampiona delio pravdu na mečevima Apoel-Ajaks kao i Olimpijakos-Juventus.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Srbija – Danska sudi jedan od najboljih svetskih arbitara

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2014

Kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine igra u Francuskoj sudiće turski arbitar Džunejt Čakir koji je ovog leta delio pravdu i na Mondijalu u Brazilu odnosno dogurao je čak do polufinala (Argentina – Holandija).. . Čakir već ima iskustva sa našom selekcijom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.