Španska liga se nastavlja 11. juna?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 10:21

Španska liga se nastavlja 11. juna?

Predsednik španske Primere Havijer Tebas izjavio je bi fudbalsko prvenstvo u toj zemlji moglo da bude nastavljeno 11. juna, derbijem između fudbalera Sevilje i Betisa.

Vlasti Španije dale su zeleno svetlo da se takmičenje u La Ligi može nastaviti 8. juna.

"Još uvek ne znamo kada će prva utakmica da se odigra. Zavisi od toga u kojoj fazi treninga su ekipe. Sigurno je da ćemo početi tog vikenda, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čak i u četvrtak. Postoji mogućnost da se 11. juna odigra samo jedna utakmica, kojom bi se odala počast svemu što se dogodilo. Možda startujemo i 13. ili 14. juna", rekao je Tebas, prenose španski mediji.

On je istakao da bi voleo da se prvenstvo nastavi derbijem Sevilje, između istoimenog kluba i Betisa, ali da će o tome saslušati šta misle ostali.

Španski klubovi od danas mogu da treniraju u grupama od 14 igrača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tebas: Primera bi mogla da se nastavi derbijem Betis - Sevilja 11. juna

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020

Fudbalsko prvenstvo Španije moglo bi da se nastavi 11. juna utakmicom između Betisa i Sevilje, rekao je predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Havijer Tebas...Tebas je za španske medije naveo da se nada da taj meč predstavljao odavanje "počasti svim ljudima koji su preminuli"...On je, međutim,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.