Tebas: Primera bi mogla da se nastavi derbijem Betis - Sevilja 11. juna

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020, 11:14

Tebas: Primera bi mogla da se nastavi derbijem Betis - Sevilja 11. juna

Fudbalsko prvenstvo Španije moglo bi da se nastavi 11. juna utakmicom između Betisa i Sevilje, rekao je predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Havijer Tebas.

Tebas je za španske medije naveo da se nada da taj meč predstavljao odavanje "počasti svim ljudima koji su preminuli".

On je, međutim, upozorio fudbalere da "budu oprezni u svojim postupcima", nakon što su se četvorica igrača Sevilje izvinili zbog žurke koju su napravili i prekršili pravila o karantinu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koja su uvedena zbog pandemije korona virusa.

Španski premijer Pedro Sančes u subotu je dao zeleno svetlo za nastavak fudbalske sezone od 8. juna.

Fudbaleri Primere su prošle nedelje počeli da treniraju u grupama od po deset igrača, a Tebas je rekao da je sledeći korak dozvoljavanje punog treninga.

"Vladina najava nas je iznenadila, ali to pokazuje da je profesionalni fudbal vrlo važan za ovu zemlju", rekao je Tebas.

Fudbal u Španiji suspendovan je 12. marta zbog pandemije korona virusa.

Do kraja Primere je ostalo da se odigra još 11 kola.

U trenutku prekida šampionata, Barselona je bila prva na tabeli sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ovo je konačan datum nastavka Primere, program otvara veliki derbi!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020

Jedva čekamo...Fudbalsko prvenstvo Španije moglo bi da se nastavi 11. juna utakmicom između Betisa i Sevilje, rekao je predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Havijer Tebas...Tebas je za španske medije naveo da se nada da taj meč predstavljao odavanje "počasti svim ljudima koji su preminuli"...On...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.