Izvor: B92, 26.Jan.2022, 19:33

Sofija Šašić: “Tužbe sam poslala”, Tošić ćuti, a Jelena iz Dubaija poručuje “Ostavljam te”

U domaćim medijima se pojavila vest da su u navodnoj ljubavnoj vezi bivši fudbaler Duško Tošić i Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića.

Naime, ćerka pevača narodne muzike Željka Šašića i Sonje Vuksanović ovih dana je u žiži javnosti nakon što je procurila informacija da su ona i suprug Jelene Karleuše u tajnoj vezi.

Sofija i 15 godina stariji fudbaler mesecima navodno, vešto kriju svoju romansu.

Neimenovani izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za domaće medije rekao, da je Šašićeva ćerka oduvek volela da živi lagodnim životom, kao i da su joj i svi dosadašnji partneri bili stariji od nje.

Kako prenosi "Hello magazin" Duško Tošić i Sofija Šašić koji su u vezi su već nekoliko meseci, najčešće se viđaju u jednom od njegovih stanova - međutim, za njihovu vezu, uprkos izbegavanju javnih pojavljivanja, saznala je i Jelena Karleuša.

Navodno, Jelena Karleuša je sa Sonjom, Sofijinom majkom, prekinula svaki kontakt, a uskratila joj je i praćenje na društvenim mrežama.

Pred nastup u Dubaiju, dok se pripremala za koncert, Jelena je objavila video, uz pesmu "Ostavljam te" koju je svojevremeno otpevala sa bugarskim pevačem Azisom. Mnogi su ovaj postupak protumačili i kao definitivnu poruku još uvek zakonitom mužu, koji je je zbog nasilja dobio jednomesečnu zabranu prilaska Jeleni.

Uprkos sve glasnijim govorkanjima i postupcima aktera koji aludiraju da ova informacija nije medijska konstrukcija, Sofija je za hrvatski magazin "Story" rezignirano demantovala navode: "Apsolutna laž, tužba je poslata."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.