Sise potpisao za Kvins park rendžers

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sise potpisao za Kvins park rendžers

Fudbalski klub Kvins park rendžers saopštio je na svom sajtu da je potpisao ugovor na dve i po godine s francuskim napadačem Đibrilom Siseom, koji je prethodnih godinu dana igrao za italijanski Lacio.

Finansijski detalji ugovora nisu navedeni.Trener londonskog kluba Mark Hjuz rekao je da je Sise "velika pretnja za protivničke odbrane", da ima "veliku brzinu, snagu i pokrete" i da se nada da će ekipa "imati koristi od njega".Francuz je već igrao u engleskoj Premijer ligi, za Liverpul i Sanderlend.Kvins park rendžers se posle 22 kola nalazi na 16. poziciji, sa dva boda više od klubova koji su u zoni ispadanja.Beta
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.