Serija A - Atomski fudbal u Milanu, Iguain prekinuo Konteov niz, Juventus lider Serije A! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Atomski fudbal u Milanu, Iguain prekinuo Konteov niz, Juventus lider Serije A! (video)

Odličan "Derbi Italije" na "Đuzepe Meaci".

Argentinci su uspeli da zaustave maksimalni Inter, Dibala i Iguain su postigli po gol za "staru damu" dok je Lautaro Martinez bio precizan sa bele tačke u prvom poluvremenu (2:1) .

Neverovatan početak jednog od većih derbija Evrope, Paulo Dibala dovodi svoj tim u prednost već u četvrtom minutu. Ubrzo posle toga je moglo biti i udvostručena prednost, ali je Ronaldo pogodio prečku.

Igrači Intera su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stabilizovali ubrzo, već u 18. minutu stiže izjednačenje za domaći tim. Barela je centrirao, De Liht neoprezno igrao rukom u svom šesnaestercu, Lautaro Martinez preciznim šutom dovodi do 1:1.

Pri kraju prvog dela igre "stara dama" je imala dve velike prilike. Proradila je veza Dibala-Ronaldo, Handanović prvi put sigurno interveniše, u drugoj situaciji Portugalac postiže gol, ali je ubrzo i poništen pošto je Dibala pri asistenciji bio u ofsajdu.

Drugo poluvreme je bilo slabije od prvog, ako govorimo o prilika za oba tima. Juventus je imao blagu inicijativu, Paulo Dibala je imao dobru šansu da dovede svoj tim u prednost, ali je Handanović bio na visini zadatka.

Pobednički gol dobijamo desetak minuta pre kraja velikog derbija, rezervista Gonzalo Iguain postiže gol za vođstvo "stare dame" posle odlične asistencije Bentankura. Na drugoj strani Vesino je imao odličnu šansu da izjednači za Inter, ali je Ščesni odlično reagovao.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.