Izvor: Piplmetar.rs, 18.Feb.2024, 17:32

Senzacija u Španiji! Tim sa dna tabele sapleo Real: Valjekano nepremostiva prepreka za Anćelotija




Fantastičan fudbal je viđen u Madridu

Foto: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia


Fudbaleri Rajo Valjekana uspeli su da „otkinu“ bod gostujućem timu Real Madridu pred svojim navijačima u 25. kolu španske lige rezultatom 1:1.
Meč je vrlo brzo započeo golom Reala, mrežu je zatresao Hoselu već u trećem minutu na asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Valverdea. Sudije su morale da pregledaju snimak, pa su utvrdile da je gol bio regularan.
već u 26. minutu dosuđen je penal, a sa bele tačke mrežu je tresao Raul de Tomas, pošto je intervencija golmana Andreja Lunina bila veoma loša.
Real uprkos ovom remiju ostaje prvi na tabeli sa 62 boda, odnosno 19 pobeda, pet remija i jednim porazom, dok njihov gradski rival ide na 14. mesto iznad Sevilje, sa 25 bodova i pet pobeda, kao i po 10 poraza i remija.
Tercera expulsión de Dani Carvajal en 403 partidos con el Real Madrid. pic.twitter.com/w8TTidjarl— Fonsi Loaiza (@FonsiLoaiza) February 18, 2024
Ostali mečevi Granada – Almerija 16:15 časova
Majorka – Real Sosijedad 18:30 časova
Betis – Alaves 21:00 časova
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

REAL "ŠTUCNUO" NA GOSTOVANJU: Uzeli su samo bod i pored ranog vođstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Duel 25. kola...Fudbaleri Rajo Valjekana uspeli su da osvoje bod na svom terenu protiv Real Madridu pred u 25. kolu španske lige. Konačan rezultat je bio 1:1...Meč je započeo brzim golom Reala. Mrežu je zatresao Hoselu već u trećem minutu na asistenciju FEderika Valverdea. Sudije su morale da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.