Izvor: Piplmetar.rs, 27.Okt.2023, 05:31

Selektor fudbalerki Srbije: „Spremni smo za Poljakinje! Jedva čekamo utakmicu“

Zečević je pred utakmicu sa Poljskom pričao pred medijima

Foto: MN Press/Nebojša Paraušić


Ženska fudbalska reprezentacija Srbije će se susresti sa selekcijom poljske 27. oktobra u 17:45 časova.
Selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević izjavio je da je njegov tim spreman za meč sa Poljskom.
– Spremni smo za okršaj sa Poljskom. Ova utakmica ima posebnu draž, jer ćemo igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na zaista sjajnom terenu. Devojke jedva čekaju da istrče na teren i da počne utakmica – rekao je Zečević.
Pričao je o tome kako je atmosfera u ekipi fantastična.
– Zajedno smo 11 meseci, odigrali sedam utakmica, uz skor od šest pobeda i jednim nerešenom rezultatom. Moramo da održavamo taj nivo, da se ne zadovoljavamo sitnim stvarima, već da svakim danom napredujemo što više, kako bismo ostvarili dobre rezultate u Ligi nacija, a kasnije i u kvalifikacijama za šampionat Evrope – dodao je selektor Srbije.
Srbija je prva na tabeli grupe B3 sa šest bodova, koliko ima i drugoplasirana Poljska.
– Uvek imamo više planova za različite situacije i šta činimo u istim. Tipičan primer je utakmica protiv Ukrajine, gde smo se brzo preokrenuli na poluvremenu i pruzeli utakmicu u našu korist, ali se iskreno nadam da nam se takve stvari više neće ponavljati. Ova ekipa ima pobednički mentalitet i zna kako da se vrati u meč i pored lošeg starta ili negativnog rezultata na početku utakmice, pokazale su to više puta. Naš glavni adut pred sutrašnji duel jeste taj što su devojke maksimalno fokusirsane, dišu i razmišljaju kao jedno i to je ono što nas raduje – zaključio je Zečević.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Minimalan poraz fudbalerki Srbije u Poljskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2023

Ženska fudbalska selekcija Srbije izgubila je u Poljskoj 2:1, meč trećeg kola Treće grupe B Lige nacija. Dve greške srpskog tima donele dva gola prednosti Poljskoj, Damnjanović smanjila rezultat, ali srpske fudbalerke nisu imale snage da dođu do boda u završnici meča. Dve ekipe igraju novi meč...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.