Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 03:31

Selektor Holandije Ronald Kuman objavio spisak fudbalera za prijateljske mečeve

S. G.

Prvi prijateljski meč Holandija igra protiv Škotske 22. marta u Amsterdamu
Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Ronald Kuman objavio je skraćni spisak igrača za prijateljske mečeve sa Škotskom i Nemačkom.
U nacionalnu selekciju su se vratili Žoržinjo Vajnaldum i Memfis Depaj, dok su sa šireg spiska otpali Frenki de Jong i Nik Olij, kao i Džošu Zirkze i Miki van de Ven zbog povreda.
Prvi prijateljski meč Holandija igra protiv Škotske 22. marta u Amsterdamu, dok će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Nemačkom u Frankfurtu....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Spaletijev pretposlednji „filter“

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024

Selektor Italije Lućano Spaleti objavio je spisak od 28 fudbalera za predstojeće prijateljske mečeve u martovskom terminu.. Šampioni Evrope će odigrati dve utakmice u Sjedinjenim Američkim Državama. Najpre protiv Venecuele, u Majamiju 21. marta, a potom i protiv Ekvadora, u Nju Džersiju 24....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.