Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 17:44

Sednica Skupštine FK Vojvodina odložena za četvrtak

Redovna sednica Skupštine FK Vojvodina, koja je bila zakazana za danas, odložena je za četvrtak, 10. decembra u 15 časova.

Održaće se u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Do današnjeg odlaganja sednice Skupštine je došlo zbog toga što zvaničan poziv za prisustvo sednici, iz tehničkih razloga, nije na vreme dostavljen svim članovima najvišeg klupskog tela.

Usled trenutne epidemiološke situacije, sednica Skupštine biće održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u skraćenom sazivu i u skladu sa preporukama o maksimalnom dozvoljenom broju osoba okupljenih na jednom mestu, s tim da će, shodno Statutu kluba, svi članovi Skupštine imati pravo da punomoć za svoj glas prenesu na nekog od članova koji će prisustvovati sednici.

Podsetimo, problemi u klubu su nagomilani, a na sednici bi trebalo da se odlučuje o novom predsedniku kluba, a potencijalno i o novoj upravi, o čemu više čitajte OVDE i OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Posle Lalatovićevog apela, Vojvodina objavila saopštenje - Odloženo!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020

Teško da će se ovo dopasti temperamentnom treneru...Iako Nenad Lalatović očekuje hitnu reakciju uprave povodom rešavanja finansijskih problema u klubu, Vojvodina se danas oglasila saopštenjem u kojem se navodi da je sednica Skupštine kluba - odložena...Saopštenje nopvosadskog superligaša u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.