Saša Ilić: Zvezda je institucija ovdašnjeg sporta i države

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Zvezda je institucija ovdašnjeg sporta i države

Crno-belu „ dvadeset dvojku”, koju nosi Saša Ilić, izrazito cene protivnici. Čak i ljuti rivali.

– Prelep je osećaj kad dobijete pohvale od ljudi s kojima delite fudbalski hleb. Posebno ako je u pitanju takmaci, na primer iz Crvene zvezde. Možda sam takav imidž izgradio i zaslužio time što nikad nisam uvredio bilo koga sa Marakane. Niti ću. Crveno-beli su sportski rivali, nikako neprijatelji. Da se razumemo, najdraže su mi pobede i golovi protiv Zvezde, ali nikad ne bih sebi dozvolio da omalovažavam komšije. Reč je o instituciji ovdašnjeg sporta i države i tako bi trebalo da ostane, ma šta o tome mislile mlađe generacije, koje se vode nekim drugim motivima. Meni stranim – istakao je Saša Ilić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

SAŠA ILIĆ: Zvezda je institucija sporta i države

Izvor: Kurir, 15.Jan.2013

Kapiten Partizana je rekao da su mu najdraže pobede protiv Zvezde..BEOGRAD - Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je da je Crvena zvezda institucija ovdašnjeg sporta i države...Kapitena crno-belih cene protivnici, a posebno ljuti rivali..."Prelep je osećaj kad dobijete pohvale od ljudi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.