Sančo i Zaha na radaru Čelsija

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančo i Zaha na radaru Čelsija

Kako prenose ostrvski mediji, engleski fudbalski klub Čelsi pokazao je veliko interesovanje za krilne napadače Džejdona Sanča iz Borusije i Vilfreda Zahu iz Kristal Palasa.
Čelsi ima zabranu dovođenja i registrovanja fudbalera sve do letnjeg prelaznog roka i upravo se po isteku zabrane očekuje velika aktivnost londonskog kluba na tržištu.

Tim koji sa klupe predvodi Frenk Lampard >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << primarno će tražiti fudbalera na poziciji krilnog igrača, a prema navodima ostrvskih medija glavne želje su Sančo i Saha.
Džejdon Sančo važi za jednog od najperspektivnijih i kompletnijih igrača na toj poziciji. Engleski fudbaler nastupa za Borisiju, ponikao je u Mančester sitiju, a pored Čelsija za njegove usluge zainteresovani su i Junajted i Liverpul.
Prema navodima pomenutih medija, za ovaj transfer ekipe će morati da izdvoje oko 115 miliona evra.
Vilfrid Zaha bio je na pragu prelaska u Arsenal prošli prelazni rok, a već u narednom dovodi se u vezu sa gradskim rivalom Čelsijem.
Očekuje se da bi za Zahin transfer "plavci" morali da izdvoje oko 80 miliona evra.
Čelsi je u potrazi za krilnim igračem koji bi zamenio Vilijana kome ističe ugovor.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Plavci" pronašli veliko pojačanje u komšiluku!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 01:13

Kontakti uspostavljeni...Kako prenosi "Independent", Čelsi je i dalje veoma zainteresovan da u svoje redove preseli krilnog fudbalera Kristal Palasa Vilfrida Zahu...Reprezentativac Obale Slonovače je tokom leta imao želju da promeni sredinu, ali na adresu "Orlova" nije stigla adekvatna ponuda, te...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.