Sampdoriji bod, pobede Juvenusa i Rome

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdoriji bod, pobede Juvenusa i Rome

Adem Lajić i Nenad Tomović igrali za Romu odnosno Fiorentinu

Fudbaleri Juventusa pobedili su u Bergamu Atalantu sa 4:1, u utakmici 17. kola italijanskog prvenstva i učvrstili se na prvom mestu na tabeli.

Crno-beli su poveli u petom minutu golom Karlosa Tevesa, a izjednačio je Maksimilijano Morales u 14. minutu. U 45. minutu Pol Pogba je doneo novo vođstvo Juventusu, koji je do ubedljive pobede došao golovima Fernanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ljorentea u 74. minutu i Artura Vidala u 78. minutu. Juventus je posle 15. prvenstvene pobede prvi na tabeli Serije A sa 46 bodova, dok je Atalanta 15. sa 18 bodova.

Roma je na svom terenu pobedila Kataniju sa 4:0 i zadržala korak za Juventusom. Dvostruki strelac u rimskom timu bio je Mehdi Benatija, u 18. i 59. minutu, a golove su postigli još Matija Destro u 55. i Žervinjo u 80. minutu.

Srpski fudbaler Adem Ljajić odigrao je celu utakmicu za Romu. Ekipa Rudija Garsije nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 41 bodom, dok je Katanija ostala na poslednjem, 20. sa 20 bodova.

Fiorentina je na gostovanju pobedila Sasuolo sa 1:0 golom Đuzepea Rosija u 82. minutu. "Ljubičasti" su se 10. prvenstvenom pobedom učvrstili na četvrtom mestu sa 33 boda, a Sasuolo se nalazi u opasnoj zoni, na 18. mestu sa 14 bodova. Srpski fudbaler Nenad Tomović odigrao je celu utakmicu za Fiorentinu.

Verona je na svom terenu pobedila Lacio sa 4:1 i popela se na peto mesto na tabeli. Dvostruki strelac bio je Luka Toni, u petom i 78. minutu, a golove su postigli još Huan Iturbe u 44. minutu i Romulo u 63. minutu. Jedini gol za goste postigao je Lukas Bilja u 27. minutu. Verona je peta na tabeli sa 29 bodova, a Lacio zauzima 10. mesto sa 20 bodova.

Sampdorija i Parma odigrali su nerešeno, 1:1, Torino je pobedio Kjevo sa 4:1, dok je Bolonja pobedila Đenovu sa 1:0.

Od 20.45 u Milanu igra veliki gradski derbi između Intera i Milana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sampdoriji bod, pobede Juventusa i Rome

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013

Adem Lajić i Nenad Tomović igrali za Romu odnosno Fiorentinu..Fudbaleri Juventusa pobedili su u Bergamu Atalantu sa 4:1, u utakmici 17. kola italijanskog prvenstva i učvrstili se na prvom mestu na tabeli...Crno-beli su poveli u petom minutu golom Karlosa Tevesa, a izjednačio je Maksimilijano Morales...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.