Samo samostalne kandidature za SP

Izvor: B92, 30.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo samostalne kandidature za SP

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije Sep Blater rekao je da ta organizacija neće prihvatati zajedničke kandidature za organizaciju Svetskih prvenstava.

Blater je rekao da je izvršni komitet FIFA odlučio da neće prihvatati zajedničke ponude sve dok postoje individualne ponude za domaćinstvo Mundijala. Takva odluka će uticati na planiranu zajedničku ponudu Belgije i Holandije, kao i Španije i Portugalije za organizaciju Svetskog prvenstva 2018. ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2022. godine.

Krajni rok za predaju kandidatura za organizaciju Svetskog prvenstva je ponedeljak, a potencijalni kandidati za organizaciju Mundijala su Engleska, Indonezija, Katar, Rusija, Australija, SAD, Kina, Japan i Meksiko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.