Šaćiri: Ne plašim se, dolazim da igram fudbal

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri: Ne plašim se, dolazim da igram fudbal

Švajcarski fudbalski reprezentativac poreklom sa Kosova Džerdan Šaćiri, koji će ove jeseni sa Liverpulom gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici Lige šampiona, izjavio je da se ne boji dolaska u glavni grad Srbije

Šaćiri je na Svetskom prvenstvu gol protiv Srbije proslavio spajanjem ruku u obliku albanskog orla, zbog čega je bio na udaru kritika, kako u Srbiji, tako i Švajcarskoj.

Na najave da će u Beogradu biti izložen velikom pritisku Šaćiri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je, kako prenosi švajcarski dnevnik Blik, odgovorio:

"Ne dozvoljavam da me bilo šta plaši. Čitao sam šta se piše, ali otputovaću sasvim normalno tamo da bi igrao fudbal. Nikog se ne plašim", izjavio je Šaćiri.

Zvezda će Liverpul dočekati 6. novembra pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.