Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Austrijancima u podsvesti, Čuka u Andori osvaja bodove za srpski fudbal

Fudbaleri Čukaričkog otputovali su na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sant Hulije u Andori sa ubedljivom prednošću iz duela na Banovom brdu (4:0). Bez obzira na visoku prošlonedeljnu pobedu kapiten crno-belih Igor Matić najavljuje maksimalno ozbiljan pristup susretu koji je na programu u četvrtak od 18 časova...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Na pobedu i u Andori

Izvor: B92, 09.Jul.2014

Fudbaleri Čukaričkog stigli su u sredu u Andoru na revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evropa posle više od 10 sati putovanja...Kapiten ekipe Igor Matić istakao je da će i pored teškog puta igrači biti potpuno spremni za sutrašnju utakmicu protiv Santa Hulije u prvom kolu kvalifikacija..."Ne...

Nastavak na B92...

Čukaričani oduševljeni gostoprimstvom u Andori

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2014, 00:27

Prvi utisci ekspedicije Čukaričkog o Andori, gde su danas doputovali pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, veoma su povoljni.

Nastavak na Sportske.net...

LE: Čukarički u Andori "overava" plasman u drugo kolo

Izvor: Sportal.rs, 10.Jul.2014

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 18 časova igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija Lige Evrope sa Santa Hulijom  iz Andore.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.