SUPERLIGA: Lalatović nije uspeo da sačuva Mladost, Novosađani ispali u niži rang

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 20:22

SUPERLIGA: Lalatović nije uspeo da sačuva Mladost, Novosađani ispali u niži rang

Poslednje kolo će rešiti preostale dileme oko putnika u drugu ligu.

Fudbalski klub Mladost GAT iz Novog Sada ispao je iz Superlige Srbije posle današnjih utakmica pretposlednjeg, 36. kola. Mladost je danas u Novom Sadu odigrala bez golova sa Napretkom iz Kruševca. Klub iz Novog Sada se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli plej-auta sa 30 bodova, a ispred su Javor i Radnik sa po 34 boda kolo pre kraja sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle poslednjeg kola plej-auta biće poznato ko će pored Mladosti igrati u Prvoj ligi Srbije, a koji timovi će se boriti u baražu za opstanak.

Spartak iz Subotice pobedio je u Nišu ekipu Radničkog 1:0. Gol za Spartak postigao je Srđan Hrstić u 14. minutu. On je prethodno izveo penal za svoj tim, ali je golman Radničkog Dimitrije Stevanović zaustavio udarac Hrstića, koji je natrčao na loptu i ubacio je u mrežu. Radnički je od 43. minuta igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Andreja Stojanović.

Fudbaleri Radnika pobedili su u Surdulici ekipu Kolubare 2:1. Radnik je oba gola postigao iz penala, a u listu strelaca upisali su se Andrija Radulović u 16. i Petar Kunić u 47. minutu. Jedini gol za Kolubaru postigao je Damir Sadiković u 27. minutu. Mladost iz Lučana je u Ivanjici pobedila Javor 1:0 golom Nikole Jojića u 83. minutu.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I TO SE DESILO: Nenad Lalatović ispao iz Superlige!

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2023

Mladost GAT je zvanično ispao iz Superlige Srbije. Fudbaleri Mladosti GAT odigrali su bez golova (0:0) sa Napretkom iz Kruševca. Izabranici Nenada Lalatovića su tako i matematički izgubili bilo kakvu šansu za opstanak. Ekipi iz Novog Sada nije išlo na ruku ni pobeda Mladosti protiv Javora, kao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.