SRPSKI MINISTRI NEĆE U AFRIKU

Izvor: Kurir, 23.Jun.2010, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI MINISTRI NEĆE U AFRIKU

BEOGRAD - Navijaju za „orlove“, ali iz fotelje! Vlada je svim srcem uz fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali će premijer Mirko Cvetković i njegovi ministri, umesto vuvuzela na tribinama afričkih stadiona, u rukama držati daljinski upravljač.

BEOGRAD - Navijaju za „orlove“, ali iz fotelje!

Vlada je svim srcem uz fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali će premijer Mirko Cvetković i njegovi ministri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << umesto vuvuzela na tribinama afričkih stadiona, u rukama držati daljinski upravljač.

Izuzetak je ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, koja je s „orlovima“ zajedno u Južnoj Africi.

Iz pres službe Vlade Srbije potvrdili su da premijer Mirko Cvetković, iako prati igre naše reprezentacije, neće otputovati u Afriku.

- Nije bilo nikakvih planova, bez obzira na plasman. Naravno da želimo da pobede - poručuju iz Vlade, dok u MUP kažu da je Ivica Dačić odustao od puta zbog brojnih obaveza.

- Za jedno takvo putovanje potrebno je puno novca, pa je i to jedan od razloga - kažu u Dačićevom kabinetu.

I u Ministarstvu na čijem je čelu Milan Marković kažu da će ministar „orlove“ pratiti u kućnoj atmosferi

Sandra Mališić

Jeremić igra svoju utakmicu

Borko Stefanović, politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, kaže da Vuk Jeremić neće ići u Južnu Afriku jer trenutno igra „mnogo važnu utakmicu na diplomatskom planu“.

- To, naravno, ne znači da igra naših reprezentativaca nije bitna - smatra Stefanović.

Slobodan Milosavljević:

- Program mi je prepun aktivnosti i putovanja i, nažalost, neću moći da bodrim naše reprezentativce. Evo, u sredu s premijerom putujem u Kinu.

Dragan Šutanovac:

- Neću putovati u Afriku, ali kad igra reprezentacija Srbije, to obavezno pratim.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.