SPREMA SE PONUDA ZA HALANDA: Očekuju da neće moći da je odbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 22:40

SPREMA SE PONUDA ZA HALANDA: Očekuju da neće moći da je odbije

Postigao je 52 gola ove sezone na isto toliko mečeva.

Fudbalski klub Mančester siti planira da po završetku sezone ponudi produženje ugovora norveškom napadaču Erlingu Halandu, prenosi "Dejli telegraf".

Haland je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra, a norveški reprezentativac ima ugovor sa engleskim klubom do 30. juna 2027. godine.

On je ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao 52 gola na isto toliko mečeva za Mančester siti u svim takmičenjima.

Britanski mediji navode da čelnici Mančester sitija žele da novim ugovorom spreče bilo kakve pregovore sa Realom, jer postoje spekulacije da bi mogao u Madridu da nastavi karijeru.

- U klubu su optimisti da će doći do dogovora sa Halandom, čiji je otac bivši igrač Sitija. Erling je do sada isključivo pokazao veliku privrženost Sitiju - preneo je Dejli telegraf.

Haland je sa Mančester sitijem osvojio Premijer ligu i FA kup. Engleski klub će u subotu u finalu igrati finale Lige šampiona sa Interom.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.