POČELO JE, POČELO: Liverpul doveo Argentinca za 70  miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:42

POČELO JE, POČELO: Liverpul doveo Argentinca za 70 miliona evra (FOTO)

Ugovor na pet godina.

Fudbaler Brajtona i argentinski reprezentativac Aleksis Mekalister nastaviće karijeru u Liverpulu, pošto je klub sa Enfild rouda aktivirao izlaznu klauzulu u vrednosti od oko 70 miliona evra, prenose britanski mediji.

Mekalister bi sa Liverpulom trebalo da potpiše ugovor do 30. juna 2028. godine. On bi narednih dana trebalo da prođe lekarske preglede u Liverpulu, a potom će biti zvanično predstavljen kao novo pojačanje engleskog kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Liverpool want to complete a deal for Alexis Mac Allister before Argentina meet up for their friendly against Australia on June 15, sources have told @MarkOgden_ 🤝 pic.twitter.com/HUiwZcTaVz

— ESPN FC (@ESPNFC) June 5, 2023

Britanski mediji navode da rukovodstva Liverpula i Brajtona imaju da odrade još nekoliko detalja pre nego što bude objavljeno da argentinski fudbaler nastavlja karijeru u ekipi sa Enfilda.

Mekalister (24) je član Brajtona od 2019. godine, a ove sezone za engleski klub je odigrao 40 utakmica i postigao je 12 golova.

On je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Brajtona Aleksis Mekalister dogovorio transfer u Liverpul

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Fudbaler Brajtona i argentinski reprezentativac Aleksis Mekalister nastaviće karijeru u Liverpulu, pošto je klub sa Enfild rouda aktivirao izlaznu klauzulu u vrednosti od oko 70 miliona evra, prenose britanski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.