SPONZOR LIVERPULA ŽELI IGRAČE IZ AZIJE U TIMU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPONZOR LIVERPULA ŽELI IGRAČE IZ AZIJE U TIMU

MANČESTER - Banka Standard čarterd koja sponzoriše fudbalski klub Liverpul saopštila je da želi da dovede igrače iz Azije u taj klub kako bi povećala popularnost na istočnom kontinentu.

Direktor marketinga Standard čarterd banke Gevin Los istakao je da je glavni cilj te kompanije proboj na uvek atraktivno azijsko tržište.

"Najbolje što Liverpul može da učini za nas jeste da dovede igrače iz Azije, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << banka posluje sa dosta azijskih zemalja", rekao je Los.

On je istakao i da bi voleo da Keni Dalgliš ostane trener ekipe.

"Za nas nije važno da li će se klub plasirati u Ligu šampiona sledeće godine, jer se mečevi igraju u vreme kada naša ciljna grupa iz Azije spava", dodao je Los.

Liverpul je trenutno šesti na tabeli prvenstva Engleske sa 45 bodova.

beta

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.