Ronaldo: Svi koji vole fudbal su srećni kada ja igram

Izvor: Blic, 10.Okt.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Svi koji vole fudbal su srećni kada ja igram

Zvezda madridskog Reala Kristijano Ronaldo istakao je da istinski zaljubljenici u fudbal uživaju kada je on na terenu, pa čak i ako su simpatizeri večitog rivala Barselone.

Povod za takvu izjave fudbalera Reala je nastao kada je reprezentacija Portugala početkom septembra gostovala na Kipru, gde je ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 u kvalifikacijama za EURO2012, deo domaćih navijača skandirao je ime Lionela Mesija i time provocirao Ronalda koji je bio u sastavu gostiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nakon pobede protiv Islanda u petak od 5:3, Kristijano se osvrnuo na prozivke od pre mesec dana i uz sleganje ramenima naglasio da nije bio pod uticajem te situacije.

„Stvari koje su se dešavale na Kipru nisu normalne i nije mi briga za njih. Mislim da je svako ko voli fudbal, srećan kada Kristijano Ronaldo igra", poručio je samouvereni fudbaler Reala i portugalske selekcije.

Njemu i njegovim reprezentativnim drugovima je potreban bod u poslednjem kvalifikacionom meču protiv Danske, kako bi se direktno plasirali na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.