Ronaldo: Baloteli, začepi i počni da igraš!

Izvor: Blic, 19.Jan.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Baloteli, začepi i počni da igraš!

Kristijano Ronaldo poručio je Mariju Baloteliju da umukne i prekine sa arogantnim komentarima.

Napadač Mančester sitija nedavno je izjavio kako su on i njegovi saigrači Edin Džeko i Karlos Tevez najbolji napadači na svetu, usput potkačivši i Vejna Runija.

Mladi Italijan rekao je za centarfora Junajteda da nije najbolji ni u svom timu, a kamoli na svetu.

Portugalcu se nisu svidele Balotelijeve tvrdnje pa mu je preko medija poručio da se više koncentriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na fudbal.

"Mario je odličan fudbaler, ali mora da manje priča, a više igra. U Premijer ligi ukoliko ste poslušni i imate želju za napretkom, možete mnogo da napredujete. Nadam se da će isti slučaj biti i sa njim. Ipak, on trenutno mnogo više posvećuje pažnju drugim stvarima umesto svojoj profesiji, a to nije ispravan način razmišljanja", rekao je Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.