Rešilo nebo da potopi svet: Fudbal nezvan gost na Olimpiku i Marasiju (FOTO + VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešilo nebo da potopi svet: Fudbal nezvan gost na Olimpiku i Marasiju (FOTO + VIDEO)

Meč između Đenove i Fjorentine je odložen. Kiša je pobedila

Ako ste željno očekivali da gledate utakmice Đenove i Fjorentine odnosno Rome i Udinezea to danas niste mogli da učinite, a razlog je kiša. Tačnije, u Rimu je meč završen, ali u Đenovi nije bilo šanse.

U Đenovi se igralo do 30. minuta i utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0, dok su Roma i Sampdorija stigli da završe prvo poluvreme, a potom i ceo duel koji je završen rezultatom 3:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pošto je Frančesko Toti pogodio s penala u nadoknadi vremena.

Zaista nezapamćena provala oblaka. Pogledajte kako je sve izgledalo. Kada se vide ove slike zaključak je da je pravo čudo kako je osoblje na Olimpiku uspelo da povrati teren u stanje koje omogućava nesmetanu igru.

An itibariyle Roma Olimpiyat pic.twitter.com/ujk7bLXIYP

The tunnel at the Olimpico has turned into a river due to extreme rainfall. #RomaSamp is temporarily suspended. pic.twitter.com/2kZNW8IVao

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.