On je Toti, on je Bog fudbala! Princ, kiša i Džeko preporodili Vučicu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je Toti, on je Bog fudbala! Princ, kiša i Džeko preporodili Vučicu (VIDEO)

Meč je bio prekinut zbog vremenskih neprilika, potom nastavljen, na kraju velika pobeda domaćina s 3:2

Počelo je odlično po Romu, potom je Sampdorija preokrenula, kiša sve prekinula, Frančesko Toti  asistirao Džeku koji je poravnao, pa je potom i sam realizovao penal za pobedu u nadoknadi vremena. Tako bi u jednoj rečenici mogao da se opiše meč između Rome i Sampdorije koji je završen rezultatom 3:2 (1:2)!

Totalni spektakl!

Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čudna utakmica koja je na poluvremenu prekinuta zbog neverovatno velike kiše koja je od Olimpija napravila bazen. U tom momentu Samp je vodio s 2:1, iako je Mohamed Salah doveo Vučicu u prednost već u 8. minutu. Ipak su Murijel i Kvaljarela do odmora (i to podugačkog) doneli preokret.

U pauzi su majstori za održavanje terena napravili magiju i od bazena napravili podlogu na kojoj može da se igra.

Rešilo nebo da potopi svet: Fudbal nezvan gost na Olimpiku i Marasiju (FOTO + VIDEO)

A, onda se dogodio Frančesko Toti. Čovek koji sa 39 godina prosipa magiju po kišom prenatopljenom terenu.  Ušao je u igru na startu drugog poluvremena, a u 61. minutu je pogodio Edina Džeka u trepavicu, a ovom je ostao lakši deo posla. Kakva je to samo majstorija bila... Prosto da čovek poželi da Frančesko zauvek ostane desetka Vučice. Majstor, genije, umetnik, Bog fudbala!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Neuništivi Toti izjednačio rekord Paola Maldinija, ali i dao gol u 92. minutu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Sep.2016

Frančesko Toti je Roma! Iako je zašao u duboke igračke godine, Princ Rima je i dalje nezameniv šraf Vučice koja je savladala Sampdoriju tek posle preokreta rezultatom 3:2 (1:2)...A za taj pomenuti preokret najzaslužniji je upravo toti koji je u 46. minutu ušao u igru i već u 61. asistirao Džeki...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.