Rekorder po najbrže postignutom golu se ubio posle svađe sa ženom

Izvor: Blic, 23.Apr.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekorder po najbrže postignutom golu se ubio posle svađe sa ženom

Jedan od najpoznatijih hongkongških fudbalera 35-godišnji Čeung Sai-ho poginuo je skočivši kroz prozor usred svađe sa suprugom.

Sai-ho, koji je fudbalsku karijeru završio 2008. godine, skočio je sa 36. sprata nakon što se posvađao sa ženom s kojom nije bio u dobrim odnosima i sporio se oko novca, saopštila je lokalna policija.

On je 2003. godine bio proglašen za najboljeg fudbalera Hong Konga, a držao je svetski rekord kada je za mladu reprezentaciju postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gol 2,8 sekundi posle početka meča u 1993. godine.

Talentovani fudbaler sredine terena Sai-ho je za reprezentaciju Hong Konga odigrao 56 utakmica i postigao osam golova, preneo je AFP.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Hong Konga Cang Vai-čung odao je priznanje Sai-hou rekavši da je njegova smrt veliki gubitak za lokalnu fudbalsku zajednicu.

"On je veoma dobro poznavao fudbal i mislim da je mogao da bude i odličan trener”, rekao je Cang Vai-čung.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler se posvađao sa suprugom, pa skočio kroz prozor

Izvor: SrbijaNet.rs, 23.Apr.2011

Jedan od najpoznatijih hongkongških fudbalera 35-godišnji Čeung Sai-ho poginuo je skočivši kroz prozor usred svađe sa suprugom. Sai-ho koji je fudbalsku karijeru završio 2008. godine, skočio je sa 36. sprata nakon što se posvađao sa ženom s kojom nije bio u dobrim

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ubio se poznati hongkongški fudbaler

Izvor: Mondo, 23.Apr.2011

Jedan od najpoznatijih hongkongških fudbalera, 35-godišnji Čeung Sai-ho, poginuo je skočivši kroz prozor usred svađe sa suprugom.

Nastavak na Mondo...

Tragična smrt fudbalera iz Hong Konga

Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2011

Posle svađe sa suprugom, jedan od najpoznatijih fudbalera Hong Konga, Čeung Sai Ho, skočio je iz porodičnog stana na 36. spratu. Tragično stradali Sai Ho (35) je pre osam godina proglašen za najboljeg igrača u Hong Kongu, a "vlasnik" je svetskog rekorda za najbrže dati gol.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.