Letovanje sve skuplje, obratite pažnju na ugovor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 18:25

Letovanje sve skuplje, obratite pažnju na ugovor

Pripreme turista za predstojeću letnju sezonu uveliko su u toku, i to za ponude koje će karakterisati znatno više cene nego prethodne godine, pa su tako aranžmani u Turskoj u ekskluzivnijim hotelima i do 25 odsto skuplji. Za one sa plićim džepom postoje i druge opcije, a neke od njih su i destinacije u Srbiji, koje su oživele nakon pandemije korona virusa i podele turističkih vaučera.
Po običaju, neprikosnovena Grčka za brojne turiste iz Srbije, ove godine biće skuplja, od apartmanskog smeštaja uz sopstveni ili autobuski prevoz između 10 i 15 odsto, do avionskih aranžmana i smeštaja u hotelima, kako u Grčkoj, tako i u Turskoj za četvrtinu...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.