Radnički iz Niša predstavio novog trenera

Izvor: Sportal.rs, 15.Jan.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički iz Niša predstavio novog trenera

Fudbalski klub Radnički je u četvrtak na „Čairu“ predstavio novog šefa stručnog štaba Milana Rastavaca, kome je ovo prvi samostalni posao, a pre dolaska u Niš radio je kao pomoćni trener u Vojvodini. Milan Rastavac veruje da Radnički može da ostvari svoj cilj, a to je opstanak.

- Krenuli smo sa pripremama devetog januara, priključeni su igrači koji su bili na dvojnoj registraciji, neki su i na probi. Trudimo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da deo priprema vezane za podizanje funkcionalno motoričkih sposobnosti, radimo paralelno sa selektiranjem tima za prolećni deo sezone. Što se pojačanja tiče, radimo na zadržavanju kostura tima, kao i da popunimo deficitarne pozicije. Svi igrači su orni i voljni, verujem da ćemo ostvariti primarni cilj, a to je opstanak - rekao je Rastavac.

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović ističe da je Radnički bio u kontaktu sa velikim brojem trenera, ali da je siguran u odluku Upravnog odbora kluba da se mladom treneru ukaže poverenje.

- Dosta trenera je bilo u opticaju, opredelili smo se da šansu damo mladom i perspektivnom treneru Milanu Rastavcu. U koga imamo neograničeno poverenje. Neki igrači pristigli su na probu. Pregovaramo sa par iskusnijih igrača, više o tome znaćemo tokom sledeće nedelje - istakao je  Jovanović.

(Foto: MN Press, Tekst: Aleksandar Ilić)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.