Napredak pronašao zamenu za Štrpca

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak pronašao zamenu za Štrpca

Iznenadni odlazak Saše Štrpca sa mestra trenera nije zatekao Kruševljane.

Foto: MN Press

U prolećnom delu sezone fudbalere kruševačkog Napretka treniraće Slavko Matić (38), prenosi regionalni portal Rasina sport.

Matić je prethodnih nekoliko godina radio u Kataru, gde je vodio omladinski tim Al Alija. Na klupi Napretka zameniće Sašu Štrpca koji je uoči starta priprema u nedelju podneo ostavku.

Tokom igračke karijere nastupao je za Čukarički, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << OFK Beograd, moskovski Spartak i sofijske klubove Slaviju i CSKA, a trenerskim poslom bavi se od 2010. godine.

Matić će za trenera Napretka biti promovisan narednih dana, a potom će preuzeti ekipu, koja će se od 20. januara pripremati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Kruševljani su prvi deo sezone u nacionalnoj Superligi završili na 11. mestu sa 16 bodova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić novi trener kruševačkog Napretka!

Izvor: Press, 15.Jan.2015

Srpski fudbalski superligaš Napredak iz Kruševca imenovao je danas Slavka Matića za novog šefa stručnog štaba, prenosi regionalni portal Rasina sport. . Tridesetosmogodišnji stručnjak na klupi Kruševčana zameniće...

Nastavak na Press...

Družio se sa Raulom, Pepom i Mojesom, a sada će preuzeti kruševački Napredak

Izvor: Blic, 16.Jan.2015, 10:45

Srpski fudbalski superligaš Napredak iz Kruševca imenovao je Slavka Matića za novog šefa stručnog štaba, prenosi regionalni portal Rasina sport...Karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Partizana, nastupao je za Čukarički, OFK Beograd, moskovski Spartak i sofijske klubove Slaviju i CSKA,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.