Radnički dobija četiri miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Apr.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dobija četiri miliona dinara

Fudbalski klub Radnički dobija je iz budžeta Grada Niša četiri miliona dinara.

Ovo će donekle popraviti situaciju u klubu, jer je već duže vreme na stadionu Čair isključena voda, struja, a, kako tvrde igrači, tereni su zapušteni, bez uslova za treniranje.


Da li se u Radničkom situacija popravlja? Nakon prošlonedeljne konferencije za medije, na kojoj su igrači javno izneli, kako su rekli, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << katastrofalnu situaciju u klubu, stiže i prva uplata koja može sanirati goruće probleme na Čairu. Grad Niš izdvojio je iz budžeta četiri miliona dinara za Fudbalski klub Radnički. Za sada se zna da su istočne tribine dobile struju, a nadalje će se videti kako će se odvijati situacija.

Da podsetimo, krajem protekle nedelje, fudbaleri su pozvali nadležne da im pomognu, jer treniraju bez struje i vode i na terenu, i u svlačionicama, kako su rekli na konferenciji za medije u klubu. Koliko će ova finansijska izdvajanja pomoći, i šta je sve neophodno za dugoročnije rešenje nagomilanih problema, pokazaće se u narednom periodu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.