Radnički bez Evrope, sledi žalba Uefi

Izvor: RadioCity.rs, 26.Maj.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički bez Evrope, sledi žalba Uefi

Predsednik Skupštine Fudbalskog kluba Radnički, Radan Ilić, kaže za City radio da će Fudbalski savez Srbije rešenja o licencama do 31. maja dostaviti Uefi za nastupe u Evro takmičenjima, o kojima će ona dati poslednju reč. On ističe da će FK Radnički pred organima UEFA pokušati da ospori licencu koju je Fudbalski savez Srbije dao Mladosti iz Lučana zbog „decenijske“ >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << blokade, ali i brojnih nepravilnosti u poslovanju.
Kao primer, navodi nekoliko transfera Mladosti iz Lučana odakle su otišli pojedini igrači, a da novac nikad nije legao na račun tog kluba.

„Jedan je otišao u Švajcarsku, drugi u Bate Borisov, treći u Emirate, ali novac od transfera nikad nije legao na račun kluba iz Lučana“, kaže Ilić i dodaje da su na to iz Radničkog već ukazivali. Sada, kako ističe Ilić, Radničkom ostaje poslednja instanca, a to je UEFA, kojoj će niški klub uputiti žalbu.         

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

FK Radnički ostaje bez Evrope?

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Maj.2017, 14:18

Fudbalski klub Radnički dobio je od Fudbalskog saveza Srbije licencu za igranje u evropskim takmičenjima...Međutim, Komisija Fudbalskog saveza donela odluku da licencu dobijaju i Fudbalski klubovi Vojvodina, Mladost iz Lučana i Napredak, te će pored Partizana i Crvene zvezde predstavnici Srbije...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.