Radnički 1923 dobio trenera: Dejan Nikolić na klupi kragujevačkog prvoligaša

Izvor: KGsport.info, 08.Nov.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1923 dobio trenera: Dejan Nikolić na klupi kragujevačkog prvoligaša

Fudbalski klub Radnički 1923 konačno je rešio pitanje šefa struke. Za novog trenera kragujevačkog prvoligaša imenovan je Dejan Nikolić, nekadašnji strateg Mladosti iz Lučana, šabačke Mačve, Budućnosti iz Valjeva i Kolubare iz Lazarevca.
Nikolić je imao zapaženu igračku karijeru, nastupajući za Mladost iz Lučana, Slobodu iz Užica, Napredak iz Kruševca i belgijski Muskron.
Trenerski put započeo je kao pomoćnik Nešku Milovanoviću u lučanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Mladosti, zatim je vodio Slogu iz Bajine Bašte, da bi se u sezoni 2015/16 ponovo obreo u svom matičnom klubu, Mladosti iz Lučana, ovoga puta u ulozi prvog trenera. Nakon Lučana, Nikolić je jedno vreme sedeo na klupi lajkovačkog Železničara, a potom je preuzeo šabačku Mačvu, koju je uveo u Prvu ligu Srbije.
Iz Šapca je Nikolić otišao zbog problema sa licencom, a novi angažman pronašao je u Valjevu, u ambicioznom srpskoligašu Budućnosti Krušik. Usledio je kraći boravak na klupi Kolubare iz Lazarevca, a zatim povratak u Valjevo, gde je ostao do kraja prošle sezone. Poslednji trenerski angažman Nikolić je imao u ekipi Jagodina Tabane, članu Srpske lige Istok.
Za Nikolića ovo će biti povratak na prvoligašku scenu i veliki trenerski izazov. Ono što je jako važno, jeste to da je novi trener kragujevačkog provoligaša prepoznao dobar rad stručnog štaba Radničkog 1923 u prethodnom periodu, odnosno trenera Darka Milisavljevića, Dejana Joksimovića i trenera golmana Dejana Jelčića, koji će Nikoliću asistirati u daljem radu.
Trenerski debi na klupi Radničkog 1923 Dejan Nikolić imaće u nedelju, 11. novembra, kada Radnički 1923 gostuje užičkoj Slobodi.
Foto: FK Radnički 1923
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kolubara,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Kragujevčani imaju novog trenera

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018

Nakon odlaska Darka Tešovića ekipa Radničkog iz Kragujevca dobila je novog trenera...Kragujevački Radnički je sasvim solidno počeo ovu sezonu, a posebno dobru igru pružali su nakon odlaska Darka Tešovića, osvojeno je deset bodova iz četiri meča...Darko Tešović je preuzeo šabačku Mačvu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.