Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIVALDO ‘BOCNUO’ MESIJA I RONALDA: Da igram danas ne bi mi bilo ravnog!

Legendarni brazilski as izjavio je da bi u današnje vreme bez ikakvih problema postizao po 50 golova u sezoni i osvajao ‘Zlatne lopte’ kao od šale.

Rivaldo je u karijeri jednom bio proglašen za najboljeg na svetu i to 1999. godine kada je osvojio ‘Zlatnu loptu’. Međutim, on smatra da je sada mnogo lakše biti najbolji na svetu, te da bi imao mnogo više tih trofeja, kao i da bi bez problema postizao po 50 golova u sezoni.
- Fudbal se mnogo promenio. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kada bih sada igrao na visokom nivou, kladim se da bih ‘Zlatnu loptu’ dobio dva ili tri puta, a u Španiji bih postizao i 50 golova po sezoni. Ranije je viši nivo bio i u Brazilu, i svuda. Kada najbolji svetski igrači Ronaldo i Mesi postignu 50 golova na 38 utakmica to nije normalno – rekao je Rivaldo, a prenosi portal goal.com.
Rivaldo je bio veliki As Barselone i Milana, osvojio je gotovo sve što se moglo osvojiti, a za reprezentaciju Brazila je na 74 meča 35 puta tresao protivničke mreže.
Slažete li sa sa ovakvom konstatacijom ovog svetskog fudbalskog asa?
The post RIVALDO ‘BOCNUO’ MESIJA I RONALDA: Da igram danas ne bi mi bilo ravnog! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rivaldo: "Fudbal više nije ono što je bio"

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 16:49

Legendarni Brazilac, koji je i dalje igrački aktivan u svojoj 43. godini, smatra da je kvalitet fudbala u ovom trenutku na dosta nižem nivou nego kada je on bio na vrhuncu forme...Osvajač 'Zlatne lopte' iz 1999. godine je ubeđen da bi ovo laskavo priznanje dobio više puta da je kojim slučajem njegova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.