REVOLUCIJA U REGIONU: Hrvati uveli VAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVOLUCIJA U REGIONU: Hrvati uveli VAR!

Sad će sve biti mnogo poštenije.

Fudbalski savez Hrvatske doneo je odluku da od prolećnog dela sezone u Prvoj ligi i u Kup utakmicama uvede VAR tehnologiju.

Početak prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Hrvatske zakazan je za 31. januar kada će se u Zaprešiću sastati Inter i Istra, a ta utakmica ostaće upamćena kao istorijska, jer će na njoj po prvi put biti korišćen VAR u Hrvatskoj.

- Uvođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video-tehnologije je veliki iskorak u HNS. Hteli smo da vratimo poverenje gledalaca koje je bilo poljuljano i ovo je jako dobar potez - rekao je izvršni direktor Fudbalskog saveza Hrvatske Marijan Kustić.

Predsednik Komisije fudbalskih sudija u Hrvatskoj Ante Kulušić podsetio je da su Hrvati pre godinu i po dana krenuli u realizaciju ovog projekta.

- Juče smo dobili odobrenje za uvođenje VAR-a u hrvatski fudbal. Do početka prolećnog dela prvenstva odradićemo edukaciju među svim klubovima, a verujem kako će mediji edukovati gledaoce. Uveren sam da ćemo VAR tehnologiju uvesti na najbolji mogući način. Rešićemo 95 odsto spornih slučajeva, a u onih pet procenata odlučivaće ljudski faktor. Ako smanjimo velike greške napravili smo mnogo - istakao je Kulušić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Knol, poznata hrvatska navijačica.

When you see this 😍 yeah I know 😭 you hope the summer never ends 🤷🏻‍♀️ #rovinj #croatia #beautifuldestinations #wonderfulplaces #travelgram #bikinigirls

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 18, 2019 at 9:36am PDT

I am trying to catch some fish 🎣 #poolgirl #croatia #summer #istria #istragram #bodygoals #summergirl #europevacation #travellifestyle #travelphotography #luxuryhomes #luxurylifestyle

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 23, 2019 at 9:13am PDT

Yeah I know, I am also speechless 😍🔥

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jul 25, 2019 at 9:27am PDT

Pronađi jagodicu na slici 🍓😋

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jun 14, 2019 at 10:44am PDT

Going for grocery shopping like... Maybe I'll get some discount 🤷🏻‍♀️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Apr 11, 2019 at 9:17am PDT

They need this field to be snow - clear by tonight so I came to melt it with some hottness 🔥🤣

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jan 26, 2019 at 7:56am PST

I am in love with this swimmingpool 😍🇭🇺

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Sep 22, 2018 at 10:58am PDT

Longtail boat 🛶cutest transport in Thailand 💕

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Feb 27, 2018 at 11:53am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.