Puna Marakana čeka šampiona Evrope

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puna Marakana čeka šampiona Evrope

Stadion “Rajko Mitić” trebalo bi da bude pun za utakmicu koju će fudbalska reprezentacija Srbije igrati protiv Portugalije u subotu (20.45). Fudbalski savez Srbije je objavio da je do sada prodato 41.000 ulaznica. U prodaju je pušteno 45.000.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.50. Meč se igra u subotu od 20.45 na Marakani.
To je sjajna priča. Jedan od razloga je svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Kristijano Ronaldo, ali ima nečega što je interesantno i kod nas. Naša je odgovornost da, kada smo već približili narod reprezentaciji, damo sve od sebe – rekao je Tumbaković dan pre utakmice na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zapadna i istočna tribina su rasprodate, ostalo je u prodaji samo za severnu i južnu. Preostale ulaznice prodavaće se na blagajnama stadiona u subotu od 11.00 do početka utakmice.
Jesanas, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Portugalija i Srbija su odigrali nerešeno – 1:1.
Tadić: Bila nam je potrebna autoritarna ličnost poput Tumbakovića
Članak Puna Marakana čeka šampiona Evrope se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Puna Marakana čeka šampiona Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Skoro rasprodat stadion za Srbija - Portugal

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da bude pun za utakmicu koju će fudbalska reprezentacija Srbije igrati protiv Portugala, rekao je danas selektor Ljubiša Tumbaković..."To je sjajna priča. Jedan od razloga je svakako i Kristijano Ronaldo, ali ima nečega što je interesantno i kod nas. Naša je odgovornost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.