Santoš: Imamo spremna oružja za Srbiju

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santoš: Imamo spremna oružja za Srbiju

Selektor fudbalske reprezentacije Porugalije, Fernando Santoš, priznao je da ne zna šta tačno može da očekuje od Srbije, s obzirom na to da “orlovi” imaju novog selektora, Ljubišu Tumbakovića.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.50. Meč se igra u subotu od 20.45 na Marakani.
On će debitovati na klupi naše reprezentacije u subotu, od 20.45, kada će na stadionu “Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mitić” biti odigran meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Svesni smo da srpski igrači imaju veliki potencijal. Očekujemo nešto drugačije, s obzirom na to da je promenila selektora. Nećemo previše promeniti taktiku u odnosu na prvi meč. Karakteristično za Srbiju je to da insistira da napada iz kontranapada, a na nama je da to sprečimo – kazao je Santoš.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Portugalija je proletos osvojila Ligu nacija, međutim time nije obezbedila plasman na EURO.
Želimo da uložimo energiju. Osvajanjem Lige nacija smo samo obezbedili plej-of. Još jedan način da se kvalifikujemo. To je uradila i Srbija kroz svoju grupu. Mi želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. Ne sumnjam da i u Srbiji isto razmišljaju
Selektor Portugalije želi sva tri boda da ponese iz Beograda.
Pretpostavljam da je Srbija pripremila strategiju. Mi ćemo probati da odgovorimo. Želimo da pobedimo, ali znamo da to želi i Srbija. Igraju kod kuće i sa te strane imaju prednost. Imamo i mi svoja oružja, nastojaćemo da ih iskoristitimo – zaključio je Santoš.

The post Santoš: Imamo spremna oružja za Srbiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silva hvali: Tadić je jedan od najboljih na svetu

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Uz Kristijana Ronalda i mladog Žoaa Feliksa, glavna pretnja po gol Srbije biće Bernardo Silva, igrač šampiona Engleske, Mančester sitija. On respektuje srpskie fudbalere, ali veruje da će njegov tim imati rešenje za spektakl na Marakani u subotu od 20.45.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu...

Nastavak na 011vodič.com...

Portugalija se nikoga ne plaši, idemo na pobedu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2019

Sa velikim očekivanjima stigli su Portugalci u Beograd na kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo koja se sutra uveče igra na Marakani (20.45), a iako respektuju naš tim ne kriju da žele da upišu nova tri boda kako bi overili plasman na takmičenje u kojem će braniti krunu sledeće godine....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.