Prva liga: Pobeda Radničkog, Dinamu bod

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: Pobeda Radničkog, Dinamu bod

Predstavnici juga Srbije u drugom po jačini fudbalskom takmičenju u zemlji vratili su se zadovoljni sa gostovanja, Radnički je osvojio sva 3 boda na gostovanju u Kruševcu (0:1), dok i Vranjanci mogu da budu zadovoljni bodom (1:1) koji su osvojili protiv drugoplasirane ekipe Zlatibora.

Dominirali su fudbaleri Trajala tokom cele utakmice, a naročito u prvom poluvremenu kada su njegovi igrači promašili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veliki broj šansi, a u promašajima se naročito “istakao” napadač Kecap.

Golman gostiju Gančev imao je nekoliko veoma dobrih intervencija, a kada se i činilo da će biti savladan, pogotku domaćih bi se isprečila stativa.

Dominirali su Kruševljani i u drugom poluvremenu, a kada nisu iskoristili svoje šanse, usledila je kazna. Dobar centaršut na drugoj stativi ispratio je Spasić koji je sa 5 metara savladao golmana Jovanovića.

Od tog trenutka Radnički je preuzeo inicijativu, ali je rezultat ostao nepromenjen do kraja susreta.

Zadovoljni mogu biti i Vranjanci, sa gostovanja u Čajetini vratili su se sa jednim bodom, a oba pogotka postigli su njegovi fudbaleri..

Poveli su fudbaleri Dinama golom Veličkovića u 71. minutu, ali su gosti ubrzo izjednačili, samo 6 minuta kasnije, autogolom Jovanovića.

Nakon ovog kola, južnjaci su zamenili svoje pozicije na tabeli, sada je Radnički na 6. mestu sa 30 bodova, dok Dinamo ima bod manje i nalazi se poziciju niže.

Do zimske pauze ostalo je da se odigraju još 2 kola, u narednom Radnički dočekuje Kolubaru, dok u Vranju dolazi ekipa Žarkova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.