Prosinečki se uspešno oporavlja od operacije

Izvor: RTS, 26.Nov.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki se uspešno oporavlja od operacije

Zdravstveno stanje selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog svakim danom sve je bolje posle operacije tankog creva. Iako su tamošnji mediji prvobitno saopštili da Prosinečki ima probleme sa slepim crevom, u pitanje je ipak divertikulum tankog creva.
Kako je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fudbalski savez BiH, postoperativni period oporavka bivšeg fudbalera i trenera Crvene zvezde ide pozitivnim tokom nakon hirurškog zahvata obavljenog u Sarajevu.

Iako su tamošnji mediji prvobitno saopštili da Prosinečki ima probleme sa slepim crevom, u pitanje je ipak divertikulum tankog creva.
Trofejnom fudbaleru, koji je sa Zvezdom bio prvak Evrope 1991, pozlilo je prošle nedelje zbog iscrpljenosti pre nego što je bio operisan.
On je sa selekcijom BiH napravio veliki rezultat jer je izborio mesto u A Ligi nacija, nakon što je ovog meseca u grupi završio ispred Austrije i Severne Irske.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.