Procurelo - Da li je realno da je Modrić potpisao ovakav ugovor?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurelo - Da li je realno da je Modrić potpisao ovakav ugovor?! (foto)

Neverovatna klauzula u slučaju jednostranog raskida saradnje!

Stranica specijalizovana za objavu poverljivih ugovora između fudbalera i klubova, Fudbal Liks, pustio je u javnost ugovor između Luke Modrića i madridskog Reala.

Luka Modrić je bio zvezda prelaznog roka 2012. godine kada je prešao iz Totenhema u Real Madrid za 40 miliona evra plus određene bonuse.

Ugovor su potpisali Modrić, njegov agent i predstavnik Reala, Hose Anhel Sančez, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u dogovoru stoji i jedna neverovatna klauzula po kojoj hrvatski reprezentativac mora da plati 500 miliona evra ukoliko odluči da raskine ugovor sa klubom!

Takođe, tom ugovoru vide se i primanja hrvatskog reprezentativca koja su u prvoj sezoni iznosila 4,749.670 evra, dok je naredne sezone dogovoreno povećanje na 5,643.155 evra.

Inače, Modrić je do sada osvojio pet trofeja sa Realom, po jednom Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Superkupe Španije i SP za klubove, i nedostaje mu samo titula u Primeri.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.