Izvor: B92, 16.Okt.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave zbog šampanjca na stadionu

Beograd -- Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv Borisa Tadića zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prijava je, osim protiv Tadića, podneta i protiv Tomislava Karadžića, Aleksandra Antića i Snežane Marković-Samardžić i Fudbalskog saveza Srbije, zato što su u subotu na stadionu nazdravili za pobedu fudbalske reprezentacije Srbije nad Rumunijom.

"Policijski službenici Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprave za grad Beograd podneli su danas Gradskom sudiji za prekršaje u Beogradu, u redovnom postupku, zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv Fudbalskog saveza Srbije kao pravnog lica i Tomislava Karadžića kao odgovornog lica u pravnom licu, kao i protiv fizičkih lica Borisa Tadića iz Beograda, Tomislava Karadžića iz Subotice, Aleksandra Antića iz Beograda i Snežane Marković-Samardžić iz Beograda, zbog izvršenog prekršaja na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije", saopštio je MUP.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.